Teherszállítás

Budamobil-Cargo Jármű Szövetkezet

Budamobil-Cargo Kft.

Szállítóeszközök, termosz, hűtő, bútorszállító felépítmények gyártása. Saját fejlesztésű légrugós félpótkocsik. Acélszerkezetek, hírközlő konténerek és speciális szállítójárművek gyártása, felépítmények, pótkocsik átalakítása és javítása.

Cím: 6300 Kalocsa, Külterület 33. Kapcsolat: Sziráki István Telefon: +36-78-462433
Web: http://www.budamobil-cargo.hu/   E-mail küldése

Címkék: acélszerkezet, felépítmény, félpótkocsi, pótkocsi, szállítóeszközök, szállítójármű

Expressz Költöztetés

Expressz Költöztetés

Lomtalanítás, lomelszállítás! Állunk rendelkezésére, csak mutasson rá a fölöslegessé vált dolgaira! Lehordjuk, elvisszük, hulladéklerakóban elhelyezzük! Egyik fő szolgáltatásunk és erősségünk a háztartásokban, irodákban képződő lomok elszállítása, mely tevékenységbe beletartozik a padláslomtalanítás, a pince lomtalanítása, minden bútorlomtalanítás, teljes lakáskiürítés, irodakiürítés, vagy akár a teljes körű hagyatéki lomtalanítás is.

Cím: Budapest, Kapcsolat: Telefon: 06-20-3692409
Web: http://expresskoltoztetes.hu/   E-mail küldése

Címkék: lomelszállítás, lomtalanítás

Ifjúsági Fuvarozó és Gépszállító Bt

Ifjúsági Fuvarozó és Gépszállító Bt

Gépkocsivezetőink, rakodóink, gépszállítóink jól képzett szakemberek, amely további garancia a jövőbeni színvonalas szolgáltatásra. Emblémánkkal bizonyára sok helyen találkozott már, célunk a budapesti és magyarországi közúti áruszállítási igények megbízható, pontos és gyors kielégítése.

Cím: 1047 Budapest, Baross u 130/H Kapcsolat: Derzsi Gyöngyi Kovács Sándor Telefon: +361 230 0300 +361 230 1301 +3630 385 5511 +3630 941 5242
Web: http://www.ifjusagi-teher.hu   E-mail küldése

Címkék: daruzás, építőanyag szállítás, költöztetés, speciális túlméretes gépek, teherszállítás

Jó fuvar

Technic-Tel Kft.

Minden ember életében bekövetkezhet valamilyen változás, költözésre kényszerül, vagy saját akaratából költözik kisebb vagy nagyobb lakásba, családi házba. Az egész ország területén, illetve a szomszédos országokban is vállalunk költöztetést. Költöztető munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, garantáljuk, hogy nagy figyelmet fordítanak az épületek, lakások épségének megőrzésére, bútoraira, értéktárgyaira. A továbbiakban munkatársaink biztosítják a bútorok illetve tárgyak szakszerű csomagolását, hogy a szállítás során ne sérüljenek. Felhívjuk figyelmét, hogy nálunk nincs emeleti, kiállás, éjszakai, hétvégi vagy egyéb különdíj. A nap huszonnégy órájában a rendelkezésére állunk. Hívjon minket bizalommal! Reméljük Önt is hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük.

Cím: 2161 Csomád, Kossuth u. 125. Kapcsolat: Strausz Gábor Telefon: 0630 601 8140
Web: http://jofuvar.hu/   E-mail küldése

Címkék: bútor mozgatás, bútor szállítás, iroda költöztetés, költöztetés, lomtalanítás, szállítás

Kolamon Kft.

Kolamon Kft.

Költöztetés és bútorszállítás, zongora, pianínó mozgatása, szállítása. Lakossági és irodai költöztetés. Áruszállítás, tehertaxi, lomtalanítás. Rövid határidővel, kedvező árakon!

Cím: 1204 Budapest, Vasút sor 10/B. Kapcsolat: Kolacsek Károly Telefon: 06 70 942 1525
Web: http://olcsokoltoztetesbudapesten.com   E-mail küldése

Címkék: bútor szerelés, költöztetés, lomtalanítás, nehéz bútor szállítás, raktározás, teherszállítás