Festés, mázolás

Bodzsár Ferenc

Bodzsár Ferenc

Több mint harminc éve a szakmában, gyakorlott mesteremberekkel dolgozunk, komplett lakásfelújítás, generálkivitelezés, festés-mázolás, tapétázás a fő profilunk.

Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 24 Kapcsolat: Bodzsár Ferenc Telefon: +36302831354
Web: http://www.szobafestomazolo.uw.hu   E-mail küldése

Címkék: festés mázolás, generálkivitelezés, lakásfelújítás, mesteremberek, szakemberek, tapétázás

Dunakanyar Festő

Dunakanyar Festő

Budapesten és Pest megye, Dunakanyar vonzáskörzetében, újabb és újabb megbízhatóbb, látványosabb technológiával, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk! Családi házak külső hőszigetelését, homlokzatfestését és belső festést-mázolást, tapétázását, valamint díszítőelemek elhelyezését, gipszkartonozást vállalunk, precíz, gyors munkavégzés, olcsó árak!

Cím: 2023 Dunabogdány, Rigó utca 5/4 Kapcsolat: Vámos Csaba Telefon: 06-20/9-135-669
Web: http://www.dunakanyarfesto.hu   E-mail küldése

Címkék: dryvit, festés-mázolás, festés-tapétázás, homlokzatfestés, hőszigetelés, szigetelés

Ép-mester Bt.

Ép-mester Bt.

Széles mosollyal bólintunk rá, olyan felkérésekre, mint: Egy helyiség tisztasági festése, legyen az egy kisebb hálószoba, vagy egy 20 nm-es konyha. Ha néhány nyilászárót újra szeretne mázoltatni, de úgy, hogy ne legyen csíkos, foltos, repedéssel teli. Sőt, mindezt egy különleges flóder technikával végezzük. Beszakadt a gipszkarton fal, amit szeretne rendbe hozni, majd a megfelelő színre átfestetni? Nem probléma! Van egy tenyérnyi beázás a fürdőszoba mennyezetén? Foltmentesen, elütés nélkül kijavítjuk! A leesett vakolat újra húzása és annak újra festése sem jelent akadályt. Ön biztosan számíthat arra, hogy: Határidőre befejezzünk az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást A festés-mázolás végeztével el fogunk takarítani magunk után, de már a munka alatt sem fogunk felfordulást csinálni. Csak amennyi feltétlenül szükséges. Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. A munkánk minőségére személyes felelősséget vállalunk, és garanciális problémák esetén nem nyomjuk Önre a telefont.

Cím: Budapest, Kapcsolat: Takács Gábor Telefon: 0620 952 6658
Web: http://www.epmester.hu/   E-mail küldése

Címkék: festés, mázolás, tapétázás

Hanik és Társa Bt.

Hanik és Társa Bt.

Cégünk teljes generál kivitelezéssel foglalkozik. Festés-mázolás, tapétázás, külső Dryvit szigetelés, álmennyezet-gipszkarton szerelés, Hideg-meleg burkolást vállalunk!

Cím: 8100 Várpalota, Viola utca 23. Kapcsolat: Hanik István Telefon: 0630 234 0820
Web: http://hanikestarsabt.gportal.hu/   E-mail küldése

Címkék: burkolás, dryvit szigetelés, festés-mázolás, generál kivitelező, gipszkarton szerelő, lakásfelújítás

Prokni-Bau Kft

PROKNI BAU Kft.

Teljes körű generál kivitelezést, felújítást, bővítést-átépítést, hőszigetelést, műkő-, kő- és térburkolat lerakását rövid határidővel vállaljuk! Házépítés kulcsrakészig! Pontos precíz munka!

Cím: 1104 Budapest, Lavotta utca 34. Kapcsolat: Molnár István Telefon: 0630 948 2777
Web:    E-mail küldése

Címkék: generál kivitelező, házépítés, hőszigetelés, lakásfelújítás, térburkolat

Sáfrán László Egyéni vállalkozó

Sáfrán László Egyéni vállalkozó

Üdvözlöm! Sáfrán László szobafestő vagyok. Szobafestéssel, válaszfal és álmennyezet építésével, parketta felújításával, laminált padló szakszerű lerakásával, valamint tapétázással, és mázolási munkálatokkal foglalkozunk. Munkáinkat Budapest és környékén végezzük, és természetesen ingyenesen készítjük el önnek az árajánlatunkat, mely minden esetben személyre szabott, figyelembe véve ár-érték arányokat, ön egyedi igényeit, felhasználandó anyagokat. Anyagbeszerzés probléma? Segítünk! Nálunk díjmentes! Immár 15. éve dolgozunk a lakosság szolgálatában, jelszavunk : korrekt munka-korrekt áron! Honlapunkon részletes árlista, és bemutatkozás olvasható, illetve referencia képek megtekinthetőek. ( www.szobafesto-budapest.hu) Szobafestéstől a lakásfelújításig, legyen az egy szoba festése vagy egy beázás, esetleg gipszkartonos munka hívjon bizalommal! Vendéglátóegységek festését, irodák és lépcsőházak festését is vállaljuk. (igény esetén hétvégén is) Árajánlatunk ingyenes, és az is marad! MUNKÁINKRA MOST 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

Cím: 1051 Budapest, Nádor u.14 Kapcsolat: Sáfrán László Telefon: 0670-588 9290
Web: http://www.szobafesto-budapest.hu/   E-mail küldése

Címkék: dryvit, dryvit szigetelés, festés, festő, gipszkartonozás, lakásfestés, lazúrozás, mázolás, szobafestés, szobafestő, tapétázás, válaszfal építés