Biztonságtechnika, vagyonvédelem

Garázskapu Budapest

Alarm & Automatic System Kft.

A szekcionált garázskapuk a 80-as években kezdtek elterjedni, de ma már szinte nem is épül családi ház nélküle. A Magyarországon készülő ECOTOR 2001-es megjelenése óta kedvelt és ismert garázskapu márka. Gyorsan terjedő népszerűségének legfőbb okai a kedvező ár mellett, a legnagyobb magyarországi panelválaszték és a bármilyen egyedi méretben történő gyártás FELÁR NÉLKÜL. Ha speciális garázskapu igényei vannak, akkor az ECOTOR a megoldás. Közel 200 szín és 30 féle fadekor kivitelből választhat, így az ECOTOR szekcionált garázskapu mindig harmonikusan illeszkedik az épülethez.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő u. 44. Kapcsolat: Téglás Csaba Telefon: +36 24 526 300
Web: http://www.garazskapu-budapest.hu/   E-mail küldése

Címkék: automata ajtó, biztonságtechnika, garázskapu, ipari kapu, kaputechnika, riasztó

Lakel Professzionális Villanyszerelés

Lakel Elektronikai Tervező és Szolgáltató Bt.

Erősáramú: -hagyományos és intelligens épületek villanyszerelés -világítás tervezés, szerelés. -Biztonsági világítás szerelése egyedi vagy központi áramellátással. -Garázslejáró, járda, lépcsőfűtés kivitelezése a biztonságos téli közlekedéshez. -villámhárító szerelés -tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat -villámvédelmi szabványossági felülvizsgálat -érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat Gyengeáramú: -Risztórendszerek, tűzjelzőrendszerek rendszerek szerelése -Hangosító rendszerek kiépítése. -videó megfigyelő ( kamera rendszer) -Telefon és TV hálózatok ingatlanon belüli kiépítése) -Kaputelefon, kapuvideó szerelése -Számítógép hálózatok szerelését – az aktív részek nélkül – végponttól a rack szekrényig végezzük.

Cím: 1029 Budapest, Szép Ilona utca 2. Kapcsolat: Terjéki József Telefon: 0620 967 3895
Web: http://lakel-villanyszereles.hu   E-mail küldése

Címkék: érintésvédelem, kaputelefon kiépítése, riasztórendszerek kiépítése, szerelvényezés, villanyszerelés, villanyszerelő