Felújítás

Sáfrán László Egyéni vállalkozó

Sáfrán László Egyéni vállalkozó

Üdvözlöm! Sáfrán László szobafestő vagyok. Szobafestéssel, válaszfal és álmennyezet építésével, parketta felújításával, laminált padló szakszerű lerakásával, valamint tapétázással, és mázolási munkálatokkal foglalkozunk. Munkáinkat Budapest és környékén végezzük, és természetesen ingyenesen készítjük el önnek az árajánlatunkat, mely minden esetben személyre szabott, figyelembe véve ár-érték arányokat, ön egyedi igényeit, felhasználandó anyagokat. Anyagbeszerzés probléma? Segítünk! Nálunk díjmentes! Immár 15. éve dolgozunk a lakosság szolgálatában, jelszavunk : korrekt munka-korrekt áron! Honlapunkon részletes árlista, és bemutatkozás olvasható, illetve referencia képek megtekinthetőek. ( www.szobafesto-budapest.hu) Szobafestéstől a lakásfelújításig, legyen az egy szoba festése vagy egy beázás, esetleg gipszkartonos munka hívjon bizalommal! Vendéglátóegységek festését, irodák és lépcsőházak festését is vállaljuk. (igény esetén hétvégén is) Árajánlatunk ingyenes, és az is marad! MUNKÁINKRA MOST 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

Cím: 1051 Budapest, Nádor u.14 Kapcsolat: Sáfrán László Telefon: 0670-588 9290
Web: http://www.szobafesto-budapest.hu/   E-mail küldése

Címkék: dryvit, dryvit szigetelés, festés, festő, gipszkartonozás, lakásfestés, lazúrozás, mázolás, szobafestés, szobafestő, tapétázás, válaszfal építés

Weldtech Hegesztés

Weldtech Kft.

Az alkalmazott modern és hatékony hegesztés technológiákkal alkatrészeket, gépeket, berendezéseket javítunk, újítunk fel az ipar, mezőgazdaság és a lakosság részére. Hegesztés tevékenységi körünkbe tartozik szinte minden, ami reped, törik, kopik!

Cím: Budapest, Kapcsolat: Nagy Gyula Telefon: 06-34-551-555
Web: http://www.weldtech.hu/   E-mail küldése

Címkék: hegesztés, hegesztés technika, szikrahegesztés