Ágy, matrac

Fabatka Fenyőbútor

Fabatka Bútor és Faház

Fabatka Fenyőbútor és Faház Erdélyből! Rusztikus fenyő és jegenye bútorok Budapesten a legolcsóbban. Faházak a szerszámtárolóktól a nyaralókon át a családi házakig egyedi igény szerint is!

Cím: 1106 Budapest, Kerepesi út 111. Kapcsolat: Klein György Telefon: +36-30-6580670
Web: http://www.fabatkabutor.hu/   E-mail küldése

Címkék: faház, fenyőbútor, garázskapu, gerenda ház, kerti ház, materasso

FRONT BÚTOR-HÁZ

FRONT BÚTOR-HÁZ

Bútorházunkat azzal a célkitűzéssel hoztuk létre, hogy olyan választékot nyújtsunk, amely az Önmagukkal és környezetükkel szemben is igényes vásárlóréteg számára, stílusát, minőségét és esztétikumát tekintve is iránymutató. Ennek érdekében olyan hazai és külföldi partnerekkel állunk kapcsolatban, melyek eleget tesznek a megbízható magas minőségi követelményeknek, követik a trendeket és stílust teremtenek az otthonokban. Elsősorban a modern formavilágot követő, letisztult, kifinomult vonalvezetésű, de a funkcionalitást tekintve sokoldalú és divatos színvilágot nyújtó bútorokat kínáljuk, de a klasszikus stílust kedvelők számára is nyújtunk megoldást. FRONT Bútor-Ház … a komplett megoldások szállítója.

Cím: 5000 Szolnok, Városmajor út 28. Kapcsolat: Szelecki János Telefon: 0656 430 625
Web: http://www.frontbutor.hu   E-mail küldése

Címkék: árnyékolástechnika, artem, extraform, gardróbok, gyapjú szönyeg, gyerek bútor, háloszoba bútorok, kerti bútor, konyhabútor, modern bútor, nappali bútorok, nobilia